Tidigare kunder

Genom åren har Ringius Fastighetsbyrå genomfört åtskilliga hundratal fastighetsaffärer. Vårt anseende grundar sig på många nöjda kunders rekommendationer. "Eget beröm luktar illa", säger ordspråket. Därför låter vi kunderna tala själva.

Ulla Grimfjord sålde sin gård utanför Vaggeryd, Jönköping.

- Jag är ensamstående sedan fyra år tillbaka, då min man gick bort. Jag hade aldrig gjort någon fastighetsförsäljning innan. Min dotters bästa kompis tipsade om en mäklare som var duktig på lantgårdar. När jag träffade Carl-Magnus Folke blev jag imponerad av att han var mycket kompetent och brydde sig personligen om min situation. Försäljningen gick jättebra, och Carl-Magnus har lagt mycket omsorg på alla detaljer runt omkring. Han såg även till att alla uppgifter till deklarationen blev rätt, och det betydde mycket för mig.

Leif Andersson och hans fru avstyckade och sålde del av sin gård utanför Tidaholm.

- Vi kom i kontakt med Ringius Fastighetsbyrå och Carl-Magnus Folke när han sålde en fastighet i närheten. Vi blev väl bemötta och Carl-Magnus hjälpte till med försäljningen, som gick igenom utan bekymmer. Vi hade aldrig gjort något sånt här tidigare, men skulle det vara någon ytterligare fastighetsaffär som blev aktuell, så skulle vi utan vidare vända oss till Carl-Magnus Folke.